Menü
Kosár

Roma modern bútor

Roma elemes bútorcsalád modern vonalvezetésű, elegáns bútor. Az elemek között megtalálható: komód, tálalószekrény, TV szekrény, polcos szekrény, fali polc, akasztós szekrény.

Színválaszték: fényes fehér + matt szürke/szilfa

Anyaga: laminált bútorlap + MDF

Gyártó: Fadome Cikkszám: baa.roma
Szín: fényes fehér + matt szürke/szilfaAnyaga: laminált bútorlap + MDF.Roma bútor (szélességxmélységxmagasság): ROM 2 Vitrin 90 x 43 x 194 cm ROM 4 TV szekrény 120 x 53 x 44 cm ROM 1 Akasztós szekrény 90 x 53 x 194 cm ..
259 600 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM1
Roma kollekció a nappali és az ifjúsági szoba bútorai. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Roma akasztós s..
67 300 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM10
Szín: fényes fehér + matt szürke / szilfa. Anyag: laminált bútorlap + MDF.Mérete: : 130 cm         : 58 cm       : 77 cmLapra szerelten szállítjuk.Súly: 43 kg.Csomagok száma: 2 dbSzállítási i..
63 600 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM11
Szín: szilfa. Anyag: laminált bútorlap + MDF.Mérete: : 46 cm         : 43 cm       : 190 cmLapra szerelten szállítjuk.Súly: 20 kgCsomagok száma: 1 dbSzállítási idő: rendelésre, 6-8 hét ..
26 900 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM12
Roma komód három ajtós és három fiókos részből áll. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva.  ..
70 000 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM2
Roma kollekció a nappali és az ifjúsági szoba bútorai. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Roma vitrines&n..
63 600 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM2A
Roma kollekció a nappali és az ifjúsági szoba bútorai. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Roma vitrines&n..
45 400 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM4
Roma kollekció a nappali és az ifjúsági szoba bútorai. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Szín:&..
36 200 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM5
Roma kollekció a nappali és az ifjúsági szoba bútorai. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Roma panel egy ..
20 500 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM6a
Szín: matt szürke - szilfa. Anyag: laminált bútorlap.Polcok terhelhetősége max. 5 kgMérete: : 110 cm         : 18 cm       : 28 cmSúly: 7 kg.Szállítási idő: rendelésre, 6-8 hétSzármazási..
6 600 Ft
Gyártó: Fadome Cikkszám: pol.baa.fad.roma-ROM8
Roma komód egy ajtó, három fiók és egy polcból áll. A gyártáshoz kiváló minőségű laminált bútorlapokat használnak. A kollekció jellemzője, az egyedi színkombináció és a nagyméretű fogantyúk. A korpusz szilfa színű, fényes fehér frontokkal és matt szürke betétekkel kombinálva. Szín..
59 700 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.